Schiphol taxibus

Welke reisverzekering heb ik nodig? Tips om te kiezen

Geplaatst op

Er kan van alles mis gaan tijdens de vakantie. Dan is het wel zo fijn om goed verzekerd op vakantie te gaan. Het kiezen van de juiste reisverzekering is van veel facetten afhankelijk en die gaan we in deze blog eens even nalopen met je. We helpen je te kiezen voor de reisverzekering die het beste bij je past. Kijk snel met ons verder, check de tips en doe er je voordeel mee.

Welke verzekering moet je hebben?

Een goede vraag om te stellen is: welke verzekering heb ik eigenlijk nodig? Je kunt verschillende factoren betrekken in je gedachtegang. Het belangrijkste om jezelf af te vragen is: heb ik wereld of Europa dekking nodig. Dit kan behoorlijk schelen in de kosten die je zelf moet betalen. Wanneer je in een ziekenhuis in het buitenland terecht komt door een ongeluk, vergoed de zorgverzekering alleen de kosten tot aan het Nederlandse tarief voor een dergelijke spoedbehandeling (behandelingen die kunnen wachten moeten in Nederland gebeuren). Alles wat daarboven komt, wat vaak het val is omdat je vaak naar een privé kliniek gebracht wordt, komt voor je eigen kosten. Daar kun je je wel tegen verzekeren met een reisverzekering. We raden je aan om dit goede te onderhoren bij je verzekeringsmaatschappij.

Hoe kun je een goedkopere verzekering krijgen?

Door op vergelijkingssites te kijken kun je goedkoper een verzekering krijgen. Het is wel slim om te kijken naar de dekking van de verzekeringen, want goedkoop is niet altijd beter. Vaak zijn de goedkopere verzekeringen niet afdoende voor bepaalde ongevallen in het buitenland.

Outdoor sports

Wanneer je dol bent op outdoor sports dan moet je even naar je verzekeringen kijken, want vaak vallen deze niet onder de verschillende standaardpolissen. Vaak moet je een aanvullende verzekering afsluiten voor dit soort activiteiten waarbij je extra risico loopt. Denk daarbij aan bergbeklimmen, raften en racen.

Meer weten?

Het is heel leerzaam om op onze site rond te leren. We willen je graag informeren en inspireren met vlot leesbare blogs. Meer weten hoe het vervoer naar de luchthaven gaat? Wil je weten hoe de dag van een privé chauffeur eruit ziet? Antwoorden op deze vragen en nog veel meer vind je op onze site.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site laten we je weten wat je kan doen om snel van A naar B te komen in uiteenlopende situaties.

 

 

Contactgegevens

Via info @ schiphol-taxibus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden