Schiphol taxibus

Slotenmakers to the rescue 

Geplaatst op

Bij sloten-maker haarlem helpen ze je graag verder je auto of woning op een veilige manier open te maken. Jaarlijks zijn er veel mensen die hun auto niet meer in kunnen of hun woning niet meer kunnen omdat ze op een of andere manier buitengesloten zijn. Je ziet bijvoorbeeld bij huizen wel eens dat mensen de sleutel aan de binnenkant van de deur laten zitten waardoor het niet meer mogelijk is om vanaf de buitenkant binnen te komen. Natuurlijk zijn er allerlei oplossingen voor te verzinnen maar de allerbeste oplossing is de slotenmaker.

Slotenmaker maakt sloten open

Wanneer jij op een wazige avond je sleutel aan de binnenkant van de deur laten zitten is het in vele gevallen niet meer mogelijk om naar binnen te komen. Natuurlijk zijn er altijd weer mensen die heel erg handig daarmee zijn en toch weer een deur open kunnen krijgen maar voor het gros van de mensen geldt dat ze dan of een raam intikken, door een openstaand raam op grote hoogte het huis binnen moeten klimmen of inderdaad een slotenmaker bellen. Dit laatste is volgens ons een zeer goede optie.

Een auto openen is mogelijk 

Het kan heel goed zijn dat de auto niet meer te openen is omdat bijvoorbeeld er iets met het slotwerk aan de hand is. Vooral bij auto’s die wat ouder zijn en nog niet computergestuurd open en dicht gaan is het mogelijk voor de slotenmaker om gemakkelijk binnen te komen. Je kunt namelijk heel eenvoudig met een paar eenvoudige hulpmiddelen het slot ontgrendelen. Bijvoorbeeld met een langwerpig plat stukje metaal. De slotenmaker weet precies hoe dit moet zonder schade aan te richten. 

Preventieadvies 

Het leuke is dat slotenmakers heel veel verstand hebben van sloten en dus ook precies kunnen zien of jouw sloten nog wel helemaal aan de veiligheidsvoorwaarden voldoen. Ze kunnen je een zogenaamd preventieadvies geven zodat jij zeker weet dat je sloten goed zijn en dat inbrekers niet gemakkelijk naar binnen kunnen. Je kunt inbraken voorkomen wanneer je gebruik maakt van het preventieadvies van de slotenmaker.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site laten we je weten wat je kan doen om snel van A naar B te komen in uiteenlopende situaties.

 

 

Contactgegevens

Via info @ schiphol-taxibus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden