Schiphol taxibus

Situaties wanneer een studentchauffeur handig is

Geplaatst op

Een studentchauffeur is, misschien niet een echte verrassing, een student die naast student ook een privé chauffeur is. Ze hebben een eigen auto ter beschikking, maar natuurlijk kunnen ze ook een auto van de zaak of de auto van de particulier die hen inhuurt besturen. Het cliché is natuurlijk dat alleen zeer rijke mensen en mensen met een hoge functie in het bedrijfsleven of de overheid gebruik maken van een studentchauffeur. Er zijn echter verschillende redenen waarom ook de minder rijken een studentchauffeur zouden willen inhuren. In deze blog willen we graag voorbeelden geven van situaties waarbij het wel handig is om een studentchauffeur in dienst te nemen.

Brengen en halen van het vliegveld

Nederland heeft een tamelijk goed openbaar-vervoernetwerk met een tamelijk punctuele dienstregeling van treinen. Dat betekent dat voor wie er in de buurt van een treinstation woont en naar het vliegveld moet om een vlucht te halen, dat treinen een prima uitkomst bieden. Voor wie daarentegen niet in de buurt woont van een treinstation, is de kwestie wat ingewikkelder. Als je namelijk toch vervoer wil hebben zonder bijvoorbeeld je buurman, familielid of vriend tot last te zijn om chauffeur te spelen, dan kun je overwegen om een studentchauffeur aan te nemen.

Brengen en halen van de garage

Elke auto moet naar de garage voor een periodieke controle, of een kleine of grote beurt. Ook moeten wat oudere auto’s met enige regelmaat naar de garage om onderdelen te vervangen. De meeste garages zijn niet heel erg dicht bij huis en staan meestal ergens op een afgelegen industrieterrein. Als je je auto moet ophalen of wegbrengen, dan kun je ook hiervoor een studentchauffeur vragen. Op die manier hoef je zelf ook geen vrije dag op te nemen of uit te vogelen hoe je van en naar de garage zult reizen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site laten we je weten wat je kan doen om snel van A naar B te komen in uiteenlopende situaties.

 

 

Contactgegevens

Via info @ schiphol-taxibus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden