Schiphol taxibus

Gietvloer in garage: 3 voordelen

Geplaatst op

Voor veel bedrijven is een gietvloer een interessante optie om te kiezen als vloer. Hij heeft namelijk veel te bieden in zowel functionaliteit als uiterlijk. Het is een ideale vloer voor de opslag van het taxiwagenpark, maar hij leent zich ook goed voor chiquere aangelegenheden zoals een autoshowroom. Hieronder lees je alles over de voordelen van een gietvloer in deze settings. 

Een gietvloer is egaal

De plek waar je je wagenpark stalt heeft een egale ondergrond nodig. Het liefste zonder naden, hobbels of gaten. Een gietvloer is dan precies wat je zoekt. Deze vloer is volledig egaal, zonder enige obstakels. Bovendien kan je meerdere ruimtes naadloos met elkaar verbinden. Ideaal als je bijvoorbeeld een ruimte hebt die je gebruikt voor het stallen van taxi’s, of wanneer je een showroom hebt waar je ook regelmatig auto’s moet verplaatsen. Zo kun je stellen dat een gietvloer ook bijdraagt aan de veiligheid van je bedrijf.

Onderhoudsarme vloer

Een andere mooie bijkomstigheid van een gietvloer is dat hij onderhoudsarm is. Meestal is even bezemen voldoende om deze ondergrond te reinigen. Daarnaast is een gietvloer vloeistofdicht, dus wanneer een taxi onverhoopt olie of andere vloeistoffen lekt, hoef je niet te vrezen voor vlekken of andere schade. De meeste vloeistoffen zijn gemakkelijk op te dweilen of zelfs te verwijderen met een doekje. Veel meer onderhoud heeft een gietvloer niet nodig.

Voor een strakke ondergrond

Een gietvloer is niet alleen functioneel: hij staat ook geweldig. Een gietvloer zorgt ervoor dat het wagenpark er strak bijstaat en geeft een gevoel van ruimtelijkheid. Dat is fijn voor een opslagplek, maar ook voor een showroom waar veel auto’s staan. Een gietvloer geeft een ruimte of meer echt een boost qua uiterlijk in de zin dat het een moderne en eigentijdse uitstraling krijgt. 

Kortom: een gietvloer voor een garage of showroom is een duurzame investering die zichzelf alleen maar terug gaat betalen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site laten we je weten wat je kan doen om snel van A naar B te komen in uiteenlopende situaties.

 

 

Contactgegevens

Via info @ schiphol-taxibus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden