Schiphol taxibus

Exporteren via Schiphol: welke verpakking kies je?

Geplaatst op

Het exporteren van goederen via een vliegtuig vergt een goede exportverpakking. Welke verpakking kun je het beste kiezen om er zeker van te zijn dat je producten heel aankomen? Wij helpen je graag op weg.

Wat is een exportverpakking?

Exportverpakking speelt een belangrijke rol in het verplaatsingsproces vanaf de fabriek naar de volgende ontvanger. Zonder deze verpakking zouden goederen en machines beschadigd raken in het verplaatsingsproces. Met een exportverpakking zoals een transportkisten exporteer je je goederen veilig en zeker.  

Transportkisten met ISPM-15 certificering

Transportkisten zijn zeer robuuste houten kisten die op maat gemaakt kunnen worden. Transportkisten worden vervaardigd uit ISPM15 gekeurde materialen en zijn bovendien voorzien van het ISPM-logo en een certificaatnummer. Hierdoor zijn ze volledig traceerbaar. Deze kisten kun je bij partijen als Van Leyen met extra’s op maat laten maken met bijvoorbeeld opties tot waterdichte kisten, folieafscherming of andere extra’s. Houten kisten zijn een efficiënte en kosteneffectieve oplossing om ervoor te zorgen dat je zending in uitstekende staat op de plaats van bestemming aankomt.

Houten kratten

Hoewel ze niet hetzelfde niveau van volledige productbescherming bieden als een dichte transportkist, bieden houten kisten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor vele toepassingen. Houten kisten kunnen een ideale verpakkingsoplossing zijn voor specifieke producten. Het gewicht is aanzienlijk lager dan dat van een kist. Bovendien is je product van buitenaf zichtbaar, zodat je bij het inladen weet welk product je vervoert. Houten kratten zijn snel en eenvoudig te monteren en te demonteren zonder dat er een enkele spijker aan te pas komt.

Omsnoeren met luchtkussenfolie

Om er zeker van te zijn dat alle stoten binnen de transportkisten- of kratten worden opgevangen, is het goed om deze opgevuld worden met luchtkussenfolie. Deze rollen met folie zijn gevuld met lucht, waardoor deze deels indeuken om de klappen op te vangen. Dit is uitermate geschikt voor de export van goederen die breekbaar zijn. Denk hierbij aan glaswerk en ramen.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Op onze site laten we je weten wat je kan doen om snel van A naar B te komen in uiteenlopende situaties.

 

 

Contactgegevens

Via info @ schiphol-taxibus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden