Schiphol taxibus

De beste autoverhuur bedrijven bij het vliegveld

Geplaatst op

Een auto huren is de beste manier om met veel vrijheid een land, stad of omgeving te verkennen. Je zit namelijk niet vast aan vaste bus- of treintijden. Ook hoef je niet met andere toeristen rekening te houden. Je gaat en staat (rijdt) waar je wilt. Goede reden dus om gelijk als je land een huurauto te regelen zodat je vanaf het vliegveld door kunt. In deze blog pakken we de grootste vliegvelden van Nederland en geven je tips om bij het vliegveld een goed autoverhuurbedrijf te vinden.

Rotterdam The Hague Airport

Bij alle vliegvelden zul je grote spelers tegenkomen: internationale monopolisten die veel voordelen hebben maar ook nadelen. Autoverhuurbedrijf Rotterdam heeft auto’s die je niet snel kunt vinden bij de grote spelers. Zij spelen namelijk voornamelijk in op de populairste personenauto’s. We raden dus aan om bij een verhuurbedrijf als Van ‘t Hart Autoverhuur te huren. Zij bestaan al 50 jaar in Rotterdam en kennen elk plekje en doen er alles aan om jou persoonlijke service te bieden. Dit zorgt voor een meer ontspannen vakantie en beleving. Ben je op zoek naar een zakelijke verhuurder, ga dan in zee met een grote verhuurder zoals:  Sixt, Europcar of Happycar. 

Amsterdam Schiphol

Amsterdam Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Hier komen elk jaar miljoenen mensen binnen. Logisch dus dat hier het huren van een auto nog gemakkelijker gaat. Helaas is hier geen ruimte voor kleinere verhuurders en dus is je beste keuze om te gaan voor een grote speler zoals Discover Cars. Zij hebben continu goede beoordelingen en hebben een zeer groot aanbod. Geen slechte keuze dus. 

Eindhoven Airport

In Eindhoven kun je het beste gaan voor Hertz of Avis. Zij hebben de beste beoordelingen en het meest ruime aanbod. Ook zijn ze makkelijk te vinden op het vliegveld zelf bij de uitgang. Vanuit hier rijd je gemakkelijk door naar het PSV stadion voor een rondleiding, of naar het Philips museum. Omdat Eindhoven dé lichtstad is van Nederland (dankzij Philips), is het aan te raden om de lichtjesroute te doen. Dit is een 22 kilometer lange route die toegankelijk is per fiets, voet of zelfs met de auto. 

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Op onze site laten we je weten wat je kan doen om snel van A naar B te komen in uiteenlopende situaties.

 

 

Contactgegevens

Via info @ schiphol-taxibus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden