Algemene informatie

Wij rijden uitsluitend met luxe personenbusjes van het merk Mercedes Benz Vito. Zo bieden wij u een service van hoge kwaliteit en toch tegen zeer voordelige tarieven.

We zijn gespecialiseerd in vervoer van zakengroepen en groepen reizigers - door het hele land en het directe buitenland - van en naar Schiphol.

Bij retourritten in Nederland en daar buiten wacht onze chauffeur op u voor de terugrit. Voor dergelijke arrangementen (gaarne de wachttijd vermelden!) kunt u een offerte aanvragen door een mail te sturen naar info@schiphol-taxibus.nl.

Hoe neemt u contact met ons op?

U kunt op verschillende manieren een rit bij ons aanmelden.

Het verdient aanbeveling in geval van een vliegreis onze taxibus van tevoren te reserveren. Dat kan door online te boeken (zie formulier), te bellen naar 06-24238461 of een mail te sturen naar info@schiphol-taxibus.nl.

Online boekingen moeten 24 uur vóór uw vertek bij ons binnen zijn. Wij bevestigen uw boeking tijdig telefonisch. Voor spoedritten kunt u ons beter bellen. We zijn dag en nacht bereikbaar om een rit te bespreken.

Als u dat wenst kunnen wij u in geval van een vroege vlucht 's ochtends wekken. Onze wekservice is gratis.

Op Schiphol regelen wij voor u een bagagekar, zodat u meteen naar uw incheckbalie kunt gaan.

Als u op prijs stelt om bij terugkeer op Schiphol door de taxibus opgewacht te worden, kunt u dat vooraf bespreken. Onze chauffeur staat in dat geval bij het meeting point voor u klaar. Dat bespaart tijd en moeite!

Bel ons dus, of boek online.

Lees vooraf onze algemene voorwaarden.

Betaling

Meestal wordt per rit bij de chauffeur afgerekend, maar u mag ook, als u dat prettig vindt, vooruitbetalen.

Als u regelmatig van onze service gebruik maakt, kunt u ook op rekening rijden.