Algemene voorwaarden

Combinatieritten
Uitsluitend op uw verzoek zijn combinatieritten mogelijk. Voorbeeld: als u met vrienden, familie of collega's reist die op verschillende adressen wonen. Een prijsopgave kunnen wij snel voor u berekenen.

Vertragingen onderweg
Schiphol-taxibus kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist. U kunt er van op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

Terugkomst op Schiphol
In geval van vertragingen kunt u er op rekenen dat wij deze nauwlettend in de gaten houden. Na aankomst op Schiphol dient u zich zo snel mogelijk te melden bij uw chauffeur, bij het meeting point in Schiphol Plaza. Indien u met een andere vlucht terug keert op Schiphol dan dient u dat tijdig aan ons door te geven.

Betalingswijze
Wij accepteren alle creditcards zoals, American Express, Visa, Eurocard Mastercard en Dinersclub. Maar natuurlijk kunt u ook contant betalen.

Privacy bescherming
Schiphol-taxibus houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal Schiphol-taxibus uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en derhalve voor een adequate bescherming zorgdragen.

De algemene voorwaarden zijn ontleend aan die van de Nationale Schiphol Taxi Centrale (NSTC).

 

| terug |